Sarah Day z Essexu vždy chcela byť „jaskynnou ženou“ a tak si hovorí. Požiera mŕtve krysy, holuby a jelene. Myslí si, že chuť je „lahodná“. Žena pochádza z Veľkej Británie a nevie si predstaviť, že by mohla žiť inak. Jej strava sa skladá predovšetkým z mŕtvych zvierat, ktoré prebehli cez cestu. Vďaka neobvyklým preferenciám sa preslávila takmer po celom svete.
Sarah Day v rozhovore pre Daily Star zdieľala príbeh svojho života. Priznala, že na novú „korisť“ narazí minimálne raz týždenne. Také zviera nemôže byť mŕtve dlhšie ako 24 hodín, pretože potom už nie je vhodné na konzumáciu. Žena zdôrazňuje, že krysie mäso je jemnejšie ako kuracie a chuť holuba je podobná hovädziemu steaku.
“Moja mraznička je plná nálezov z ciest, čo sa hodí v zime, pretože môžem rozmraziť jeleňa alebo králika a urobiť si výdatný guláš,” hovorí žena, ktorú cituje Daily Star. Sarah nepoužíva mŕtve zvieratá len ako jedlo. Vyrába z nich aj oblečenie. Od detstva chcela byť „profesionálnou jaskyniarkou“. Táto doba ju fascinuje. Učia sa prežiť v extrémnych podmienkach. Všetko si robí sama a sama si zaobstaráva jedlo.