Ako sa motivovať k športu

Zdieľať
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neustále túžiš po tom začať športovať a mať dokonalú postavu ?…No vždy máš nejakú výhovorku prečo nezačneš dnes ?…tak si potom klikol dobre, pretože v tomto článku ti poradím ako sa motivovať k športu tak, aby to neskončilo opäť len pri rečiach !

Najprv si povieme prečo športovať:

  1. Pohybom sa odbúrava stres
  2. Budeš mať krajšiu a vyšportovanejšiu postavu
  3. Zlepšíš si imunitu, budeš odolnejší voči chorobám
  4. Zlepšíš si spánok
  5. Trénuješ si pľúca, čo je dobré hlavne pre astmatikov

Pokiaľ sa ti ešte stále nechce športovať, tak si prečítaj skvelé tipy ako sa motivovať:

1. Zmeň si heslo na facebooku. Napr. na ,,začnem športovať“  ,,kondícia“ alebo na niečo, čo ti bude neustále pripomínať to, že musíš začať športovať.

2. Napíš si na papier alebo do zošita cviky aké chceš robiť a po každom dokončení si ich odfajkni. A po splnení určitého počtu cvičení si môžeš za odmenu niečo dopriať.

3. Začni robiť šport s cieľom. Napr. turistika, kde ťa za odmenu bude po dokončení čakať nádherný výhľad na krajinu, či cyklistika, kde pôjdeš na bicykli  do kopca a cestu domov, ti spríjemní rýchla jazda dole kopcom.

A samozrejme k športu nesmie chýbať ani motivačná hudba. Tu je pár tipov :)  

 

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Tento text je súčasťou blogovej sekcie portálu NAJKY.sk. Redakcia portálu nezodpovedá za obsahovú ani štylistickú stránku textu. V prípade, ak v texte identifikujete problém, neváhajte ho prosím nahlásiť na webredakcia@sita.sk. Ak sa chcete pridať k bloggerom na Webnovinách, registrujte sa TU.

Odporúčané

Máte tip na článok? Napíšte nám TU