Prečo sa mi lepšie býva v dome a nezávidím ľudom ktorí bývaju v byte

Zdieľať
c6kx5a84qlnmgw3rkztyxg-dom-byt

Dom či byt? ..dom :) Prečo? lebo ja osobne som si zvykla na kľud v dome ,veľa priestoru, hudba na plné :) nie ako v byte že vám prídu za 5 min klopať susedia aby ste boli tichšie, ale má to aj omnoho iné výhody ale aj možno pre niektorých aj nevýhody.

Výhodou pre mňa je že odkedy bývam v dome, schudla som tri kilá. Rodinný dom máme 2x väčší ako bol byt a teda aj cesta do chladničky je 2x dlhšia: :-D  A viac som aj na čerstvom vzduchu. Ďalšou výhodou je napríklad garáž kde mate svoje milovane auto na ktoré vieže že nenaprší i keď vonku to je inak . Ak niekto má rád prírodu isto oceníte nejaké to vaše vypestované ovocie (jahody, jablko,marhula,broskyňa…) no ja ten pocit milujem :)

Ak máte nejakých domácich miláčikov, najmä psa či mačku, určite sa im bude predstava domu páčiť viac ako byt. Navyše tí, ktorí chcú chovať aj nejaké iné zvieratá ako sliepky či zajace, len ťažko by tento svoj koníček praktizovali na bytovke. Ja to poznám sama mám psa  :-) … dalšími výhodami je aj kozub čo oceníte najmä v zimnom období, ďalej by som spomenula aj peniaze ,síce náklady na dom sú omnoho väčšie na údržbu, na viac energie,tepla atď. ale nemusíte platiť na nejaké fondy opráv a neviem čo, keď sa niečo v bytovke pokazí a musíte platiť aj vy alebo nebodaj niekoho omylom vytopíte , moja mňa zbytočné náklady, nemyslíte?

Ale samozrejme je to individuálna záležitosť a nie každý z nás si može vybrať kde chce bývať, ale ja osobne som bývala v byte ale dom je dom.  :-)

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Tento text je súčasťou blogovej sekcie portálu NAJKY.sk. Redakcia portálu nezodpovedá za obsahovú ani štylistickú stránku textu. V prípade, ak v texte identifikujete problém, neváhajte ho prosím nahlásiť na webredakcia@sita.sk. Ak sa chcete pridať k bloggerom na Webnovinách, registrujte sa TU.

Odporúčané

Máte tip na článok? Napíšte nám TU