Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Skvelý recept, ktorého chuť poteší každého :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nie si majster vo varení ? Všetky tvoje pokusy o varenie či pečenie dopadli fiaskom ?

Nevadí !!…Teraz máš možnosť napraviť to s mojim jednoduchým, chutným a lacným receptom.

Perník s tvarohom

CESTO:

-300g polohrubej múky

-1 vrecko kypriaceho prášku do perníka

-1 lyžica kakaa

-1 lyžica perníkového korenia

-120g práškového cukru

-150ml mlieka

-2 lyžice medu

-1 vajce

-50ml rastlinného oleja

-tuk a múka na formu

PLNKA:

-300g broskýň

-250g mäkkého tvarohu

-100ml smotany na šľahanie

-1 vrecúško vanilkového cukru

  1. V mise zmiešame múku, kypriaci prášok, kakao, perníkové korenie a cukor. Pridáme mlieko, med, vajce a olej a vypracujeme redšie cesto.
  2. Vlejeme ho do pekáča, ktorý sme predtým vymastili tukom a vysypali múkou. Broskyne nakrájame na kúsky.
  3. Tvaroch premiešame so smotanou a vanilkovým cukrom. Na cesto v pekáčiku rozotrieme tvarohovú náplň a poukladáme broskynePečieme pri 180°C asi 35 až 40 minút.

K téme

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor ivet28Dátum 5. septembra 2015