Tipy ako jednoducho zarobiť peniaze

Zdieľať
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aj ty patríš medzi tých tínedžerov, ktorí by si veľmi radi zarobili ? Problém, však nastane vždy pri slove PRÁCA, lebo sa nám jednoducho nechce robiť *unknw* . Preto som tu ja. V tomto článku ti poradím ako si zarobiť peniaze s minimálnou námahou.

  1. Pokiaľ máš talent na fotografovanie, môžeš si založiť blog na http://flog.pravda.sk/. Tam môžeš pravidelne pridávať svoje fotky a ak sa redakcii zapáčia, tak ich môžu pridať do novín. Suma peňazí, ktorú ti zaplatia záleží na akej strane bude fotka zobrazená. Za titulnú stranu dostaneš najviac zaplatené, tak sa snaž *cool* .
  2. Môžeš si pretriediť svoje staré oblečenie, ktoré už nenosíš či predmety, ktoré ti doma zavadzajú a ponúknuť ich na http://www.bazos.sk/.
  3. Ďalej na stránke http://www.jaspravim.sk/ máš väčšiu možnosť  zarobenia, pretože sa tam ponúkajú rôzne služby, produkty a ponuky práce.
  4. Pokiaľ ale nepotrebuješ peniaze hneď teraz, môžeš začať natáčať videá na youtube. Cesta za zárobkom je síce dlhá, ale o to väčšia je radosť z úspechu.
  5. Ak patríš medzi veľkých šťastlivcov, tak neváhaj a kúp si žreb. Možno sa na teba usmeje šťastie :-) .
Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Tento text je súčasťou blogovej sekcie portálu NAJKY.sk. Redakcia portálu nezodpovedá za obsahovú ani štylistickú stránku textu. V prípade, ak v texte identifikujete problém, neváhajte ho prosím nahlásiť na webredakcia@sita.sk. Ak sa chcete pridať k bloggerom na Webnovinách, registrujte sa TU.

Odporúčané

Máte tip na článok? Napíšte nám TU