Top aplikácie, ktoré musíš mať !

Zdieľať
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Predstavujem ti aplikácie, bez ktorých by tvoj mobil či tablet nemal existovať. Tieto aplikácie sa ti určite zídu alebo aspoň zabijú čas v škole *yes* .

Tu je top 10 aplikácii:

  1. Shazam
    Určite si sa veľakrát stretol s tým, že si počul v rádiu či vo filme hrať skvelú pieseň, no nikdy si nemohol prísť na to ako sa volá. S touto apkou už ten problém nebudeš mať. Stačí keď nahráš úsek pesničky a táto aplikácia ti identifikuje hudbu.
  2. Zenith media player
    Tento multimediálny prehrávač prehrá takmer všetky typy miestnych video a audio súborov.
  3. Antivirus FREE pre tablet
    Táto aplikácia je zadarmo a má aj svoju druhú verziu pre mobily.
  4. Snapseed
    Tu si môžeš profesionálne upraviť svoje fotky.
  5. Scare your friends-JOKE
    Apliklácia, ktorá dokonale vystraší tvojich priateľov. Stačí nastaviť nejaký desivý efekt, niekde položiť mobil a o chvíľu sa začnú diať veci :D :D.
  6. Messenger
    Je prepojený s facebookom a ide o písanie správ s priateľmi. Aplikácia má veľmi jednoduché používanie a mal by ju mať určite každý, kto je na facebooku.
  7. Dubsmash
    Pokiaľ pozeráš slovenských youtuberov, tak zaručene vieš o čo v tejto apke ide. A ak nie, tak čítaj ďalej :D. Jedná sa o zábavné videá, do ktorých vložíš zvuky, známe z filmov či pesničiek.
  8. Fun easy learn anglicky
    Tento ,,online učiteľ“ ti prináša jednoduché učenie slovíčok formou zábavy.
  9. The hunt style and shopping
    Ide o komunitu, kde sa ľudia pýtajú a odpovedajú na otázky o móde.
  10. FX Guru: Movie FX Director
    Ponúka množstvo voľných, ale aj platených efektov, ktoré môžeš použiť do videa. Ide o efekty výbuchov, prírodných katastrof, zvierat, zbraní, Sci-Fi a fantasy a ďaľších.
Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Tento text je súčasťou blogovej sekcie portálu NAJKY.sk. Redakcia portálu nezodpovedá za obsahovú ani štylistickú stránku textu. V prípade, ak v texte identifikujete problém, neváhajte ho prosím nahlásiť na webredakcia@sita.sk. Ak sa chcete pridať k bloggerom na Webnovinách, registrujte sa TU.

Odporúčané

Máte tip na článok? Napíšte nám TU