Sigma na Beats for Love! Svetové meno mieri v lete do Ostravy!

Zdieľať
Tt.jpg

Usporiadatelia najväčšieho festivalu v srdci Európy Beats For Love, zverejnili najväčšieho známeho vystupujúceho za dobu svojej existencie. Už toto leto sa v Ostrave objaví svetoznámy a veľmi populárny projekt Sigma, ktorý vystúpi v DJ sete.

Coming Home, Changing či Glitterball, to sú len niektoré z megahitov, ktoré hrajú rádiá a hudobné televízie po celom svete. No a za nimi stojí práve projekt Sigma z Veľkej Británie, ktorý sa na tanečnej scéne objavuje od roku 2006 a svojim obrovským hitom Nobody To Love si získal celosvetovú obľubu.

Duo Sigma tvorí Cameron Edwards a Joe Lenzie a na konte má spoluprácu s takými menami, ako sú DJ Fresh, Ella Eyre, Rita Ora či Ella Henderson. Projekt tiež remixoval skladby pre umelcov, ako sú Ellie Goulding, Erick Prydz či Groove Armada.

Sigma bude na festivale Beats For Love jedným z hlavných headlinerov a vystúpi na Drum and Bass stagei. Zároveň to nie je zďaleka posledné veľké meno tohto ročníka a fanúšikovia Beats For Love sa majú aj tento rok na čo tešiť. Organizátori sľubujú, že tento rok bude line-up minimálne dvojnásobne silnejší oproti minulému ročníku.

Organizátori v priebehu posledných týždňov zverejnili množstvo slovenských, českých a poľských headlinerov. V lete vystúpia v areáli bývalých koksovní a oceliarní Dolní Vítkovice napríklad Rido, Forbidden Society, ktorí patria medzi producentskú špičku českej DnB scény. Nebude chýbať ani Dj Pixie a na house stagei sa objavia legendy ako Chris Sadler, DJ Tráva či Michael C.

EDM & Trance stage pre zmenu pripravia exotické duo žijúce v Prahe Bona Finixe & Tripmaina a ostravského Martina Grednera. Jednou z ďalších noviniek ročníka 2016 bude Live stage, kde sa objavia elektronické kapely a live projekty. Zatiaľ bol zverejnený projekt Malalata, ktorý je synonymom pre jedinenčnú fúziu balkánskych beatov, cigánskej muziky, mexickej cumbie a karibského reggae.

Poľské duo RSS Boys a kapela WWW Neurobeat, ktorá vyniká elektronickými podkladmi, živou manipuláciou s Korg padmi, klávesami, elektronickými perkusiami a doprovodom bubeníka Pavla Fajta.

Ani na tomto ročníku nebudú chýbať stage pre štýly Techno, Breakbeat a stále populárnejší Hardcore a Hardstyle. Na Techno stagei se objaví projekt Underground children v složení Detrik a Pavel Krejdl, ktorý je jednou z najväčších osobností a stálic českej techno scény. Českými headlinermi budú aj Ravic, alebo v Nemecku žijúci K.Sandra.

Hudobné pódium pre Breakbeat ponúkne milovníkom tohto štýlu českú rodáčku žijúcu v UK Mini da Minx a ostravského patriota Lauteka. A konečne na Devastator HC/HS stagei sa predstaví populárny projekt Hungry Beats.

Aktuálna cena lístkov v predpredeji je 300 Kč + poplatky sprostredkovateľa a bude aktuálna do konce marca alebo do vypredania tejto vlny. Lístky sä dostupné na portáli Tickestream.

Všetky informácie nájdete na www.b4l.cz  alebo na facebooku www.facebook.com/beats.for.love.

POTVRDENÉ MENÁ NA BEATS FOR LOVE 2016

SIGMA (UK), Audio (UK), Eskei83 (GER), Felix Kröcher (GER), Mike Candys (SUI), Prok & Fitch (UK), Stanton Warriors (UK), Bon Finix & Tripmain, DJ Tráva, Forbidden Society, Hungry Beats, Chris Sadler, K.Sandra, Lautek, Malalata (SVK), Martin Gredner, Michael C, Mini da Minx (UK), Pixie, Ravic, Rido, RSS Boys (POL), Underground children, WWW Neurobeat

2016_02_16 b4l.jpg

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom