Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Chceš jednohubky k telke alebo na párty? Tu je super inšpirácia!

Pull apart pizza bread21.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: www.recipetineats.com
reklama:
reklama:

Máme tu víkend a to je čas stvorený na poriadnu párty. A párty sa nemôže zaobísť bez poriadneho občerstvenia. Vymeň klasické čipsy za niečo iné, niečo lepšie! Tieto jednohubky nielen že dobre vyzerajú, ale chutia priam božsky! Tento recept si niekam poriadne zapíš, aby si ho nezabudol! :-)

Na prípravu budeš potrebovať:
1/3 hrnčeka masla
1 pretlačený strúčik cesnaku
1 veľkú bagetu (alebo niekoľko menších)
1/3 hrnčeka pizzovej omáčky
strúhaný syr (Eidam, Mozzarella)
klobásu nakrájanú na krúžky
nadrobno nasekanú červenú cibuľu
čerstvú petržlenovú vňať na ozdobu

http://www.recipetineats.com/pull-apart-garlic-pizza-bread/
www.recipetineats.comFoto: www.recipetineats.com
http://www.recipetineats.com/pull-apart-garlic-pizza-bread/
www.recipetineats.comFoto: www.recipetineats.com

Postup:
1. Predhrej si rúru na 180°C.
2. Rozpusť si maslo a zmiešaj ho s cesnakom.
3. Bagetu nakrájaj približne na 2 cm kolieska. Každý kúsok potri maslom s cesnakom, ale trochu masla si ešte nechaj.
4. Na každý kúsok natri trochu pizzovej omáčky, pridaj cibuľu, strúhaný syr a navrch polož kolieska klobásy.
5. Poukladaj na seba 6 – 7 koliesok a polož do zapekacej misky. Takto urob aj so zvyšnou bagetou.
6. S maslom, ktoré ti ostalo, potri bagety s každej strany, misku prikry alobalom a vlož do rúry na 15 minút. Potom odkry a peč ďalších 10 minút.
7. Môžeš posypať čerstvou petržlenovou vňaťou. Podávaj čerstvé, najlepšie je to teplé :-)

reklama:
reklama:

K téme

Viete o niečom zaujímavom? Máte paparazi fotku? Pošlite nám tip TU

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor petraDátum 23. októbra 2015Zdroj www.recipetineats.com © NAJKY.sk, iDen Media s.r.o.
K téme
reklama:
reklama:
reklama: