Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Najlepší cheesecake na svete? Skús kombináciu Nutelly a Oreo keksíkov!

Nutella_cheescake_youtube 2.jpg
Foto: www.youtube.com
reklama:
reklama:

Chuť na sladké ti po pozretí tohto videa určite nedá spávať… :-)

Ak rozmýšľaš nad tým, čo dobré by si si mohol pripraviť, vyskúšaj tento vynikajúci cheesecake.

Potrebovať budeš 250 g Oreo keksíkov, ktoré zbav bieleho krému uprostred. Tie potom pomixuj alebo rozdrv nadrobnučko. K vzniknutej hmote pridaj 6 polievkových lyžíc (asi 80 g) neosoleného roztopeného masla a všetko dobre premiešaj (najlepšie asi v mixéri). Následne tmavú hmotu natlač do 26 centimetrovej okrúhlej formy na pečenie a daj na 13 až 15 minút do rúry vyhriatej na 180 stupňov.

Nutella_cheescake_youtube 5.jpg
www.youtube.comFoto: www.youtube.com

Kilogram smotanového syra zohriateho na izbovú teplotu zmiešaj s ľ hrnčeka sladkej smotany, hrnčekom cukru a lyžicou kukuričného škrobu. Pridaj 2 čajové lyžičky vanilkového extraktu a 4 vajíčka izbovej teploty. Asi tretinu krému zmiešaj s 2/3 hrnčeka Nutelly a 2 čajovými lyžičkami sladkej smotany.

Nutella_cheescake_youtube 3.jpg
www.youtube.comFoto: www.youtube.com

Biely krém nalej na upečený korpus a pekne ho uhlaď. Naň potom vylej nutellovú vrstvu krému a koláč daj do rúry vyhriatej na 150 stupňov Celzia na 45 až 55 minút. Následne rúru vypni a koláč v nej nechaj ešte ďalšiu hodinu. Potom cheesecake vyber a nechaj ho vychladnúť pri izbovej teplote.

1/3 hrnčeka zohriatej vysokopercentnej smotany zmiešaj s 2/3 hrnčeka Nutelly a krém natri na vychladnutý cheesecake. Hotový koláč napokon nechaj cez noc v chladničke a ráno môžeš ochutnávať. :-)

reklama:
reklama:

K téme

Viete o niečom zaujímavom? Máte paparazi fotku? Pošlite nám tip TU

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor jankakDátum 28. februára 2016Zdroj © NAJKY.sk, iDen Media s.r.o
K téme ,
reklama:
reklama:
reklama: