Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pripravte si vynikajúci kinder mliečny rez bez múky. Lahodný a pritom tak jednoduchý

16492129_1687337367946997_2010927411_o.jpg
9
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
najky.sk
reklama:
reklama:

Ak máte chuť na niečo lahodné a pritom rýchle, toto je tá správna voľba. 

Kinder mliečny rez určite každý z nás pozná z obchodu. Ale táto domáca verzia vás zaručene dostane. Je bez múky a cesto obsahuje len tri prísady. Máte ho hotový raz-dva a zjedený ešte skôr. Takže bude lepšie, ak si ho urobíte rovno z dvoch dávok, lebo sa po ňom len tak zapráši.

Čo budete potrebovať:

Cesto

-5 vajec

-100g cukru

-50g kakao

Plnka

-250 ml smotana na šľahanie

-1 stužovač

(plnku môžete tiež nahradiť podľa chuti napr.tvarohom s kyslou smotanou alebo mascarpone)

Postup

1. Do jednej misky si dajte žĺtky s cukrom a do druhej bielka.

najky.sk

2. Mixérom vyšľaháte na riedke cesto.

najky.sk

3. Z bielkov vyšľaháte tuhý sneh.

najky.sk

4. Do cesta pridajte kakao.

najky.sk

5. Nakoniec jemne vmiešajte sneh do kakaového cesta.

najky.sk

6. Hotové cesto vylejte na veľký plech vystlaný papierom na pečenie. Dajte piecť na cca 10 minút pri 190 stupňoch.

najky.sk

7. Medzitým si vyšľahajte šľahačku so stužovačom.

16326598_1687336927947041_1702203964_o 1
najky.sk

8. Upečený plát otočte a dajte z neho dolu papier na pečenie. Prekrojte ho napoly a naplňte pripravenou šľahačkou.

najky.sk

A máte hotový lahodný kinder mliečny rez. Prajeme vám dobrú chuť! 

16492129_1687337367946997_2010927411_o
najky.sk
reklama:
reklama:

K téme

Viete o niečom zaujímavom? Máte paparazi fotku? Pošlite nám tip TU

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Autor: NikaDátum 2. februára 2017Zdroj © Najky.sk, iDen Media s.r.o.
reklama:
reklama:
reklama: