Jednoduchý recept na čokoládovo-arašidové šuhajdy z 3 prísad

10
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
reklama:
reklama:
Šuhajdy patria k obľúbeným nepečeným sladkostiam a mnohí z nás ich pripravujeme aj na Vianoce. Čo tak tento recept trošku obmeniť a vyskúšať arašidové maslo?
Na tento recept budete potrebovať:
120 g bielej čokolády
1/2 šálky krémového arašidového masla
350 gramov kvalitnej tmavej čokolády
Ako na to?
Nalámte si bielu čokoládu do misky, pridajte arašidové maslo a zmes dajte rozpustiť do mikrovlnky. Rozpustiť ju môžete aj nad parou, ale v mikrovlnke je to rýchlejšie.
Mala by vzniknúť takáto hladká zmes
Do druhej misky si dajte tmavú čokoládu a tiež ju daj rozpustiť
Do papierových košíčkov nalejte na dno tmavú čokoládu.
Keď trochu stuhne, pridajte arašidovú zmes
Potom dajte poslednú vrstvu tmavej čokolády a nechajte niekoľko hodín stuhnúť
Pozrite si postup aj vo videu:
reklama:
reklama:
Viete o niečom zaujímavom? Máte paparazi fotku? Pošlite nám tip TU
Najčítanejšie za 24 hodín
reklama:
reklama:
reklama: