Strašidelný príbeh: Žena v okne

Zdieľať
Woman 363144_640.jpg

Pred pár rokmi sa mne a môjmu najlepšiemu kamošovi stalo niečo poriadne divné. Mali sme vtedy pätnásť rokov, keď ma kamoš zavolal k sebe spať. Do noci sme pozerali horory a keď sme skončili, chceli sme zažiť nejaké dobrodružstvo.

Neďaleko jeho domu bolo niekoľko starých domov, ktoré mali byť čoskoro zbúrané. Demolácia sa mala konať o dva dni. Domy boli oplotené a na plote bol nápis „Nevstupovať“. Domy boli zarastené rastlinami, dvere a okná boli porozbíjané.

Povedali sme si, že sa okolo domov prejdeme a pofotíme ich. Keďže plot bol veľmi vysoký, báli sme sa riskovať a do žiadneho z domov by sme sa asi aj tak nedostali. Natrafili sme však na jeden dom, ktorý oplotený nebol. Dokonca bolo zvonka vidno do jednej izby. Odfotili sme si ho digitálnym foťákom a išli sme domov.

ThinkstockPhotos 516550747
http://www.thinkstockphotos.com/search/#creepy%20woman%20black%20hair/f=CPIHVX/p=3/s=DynamicRank Foto: www.thinkstockphotos.com

Doma sme si pozreli fotky, ktoré sme v noci urobili. Na fotke spomínaného domu sme našli niečo, z čoho sme mali husiu kožu. V okne stála žena v pršiplášti. Mala čierne dlhé vlasy a bola biela ako smrť. Vyzerala veľmi smutne. Zvláštne bolo, že keď sme dom fotili, nevideli sme, že by bol niekto vo vnútri. A okno, cez ktoré sa žena pozerala, bolo určite zadebnené pribitými doskami. Boli sme strašne zvedaví, a tak sme sa k domu išli pozrieť ešte raz. A okno bolo skutočne zadebnené. Žiadna žena tam nebola…

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom