Čo vznikne, keď spojíš syrové cestoviny s chrumkavou pizzou? Dokonalá mňamka!

Zdieľať
Horizon33_2015-9-7_12-57-16

Omrzela ťa už chuť klasickej pizze či syrových cestovín? Chce to teda poriadnu zmenu. Čo by si povedal na to, keby sme tieto dve obľúbené jedlá spojili a vytvorili niečo geniálne? Tak poďme na to!

1. Vyber si svoju obľúbenú cestovinu zmiešaj so syrom.

Horizon33_2015-9-7_12-52-17
https://www.youtube.com/watch?v=mAhhgtWDcKA Foto: www.youtube.com

2. Vyklop do vhodnej nádoby, ktorá znesie chlad.

Horizon33_2015-9-7_12-52-33
https://www.youtube.com/watch?v=mAhhgtWDcKA Foto: www.youtube.com

3. Cestovinu ukladaj pekne po okraji nádoby, aby sa dala neskôr dobre vychladená hmota vyklopiť.

Horizon33_2015-9-7_12-52-50
https://www.youtube.com/watch?v=mAhhgtWDcKA Foto: www.youtube.com

4. Odlož do chladničky pokiaľ hmota nestuhne.

Horizon33_2015-9-7_12-53-12
https://www.youtube.com/watch?v=mAhhgtWDcKA Foto: www.youtube.com

5. Keď je hmota dostatočne tvrdá ako skala, začni ju obaľovať v múke.

Horizon33_2015-9-7_12-54-6
https://www.youtube.com/watch?v=mAhhgtWDcKA Foto: www.youtube.com

6. Potom potrieš vajíčkom.

Horizon33_2015-9-7_12-54-22
https://www.youtube.com/watch?v=mAhhgtWDcKA Foto: www.youtube.com

7. A do tretice strúhankou.

Horizon33_2015-9-7_12-54-44
https://www.youtube.com/watch?v=mAhhgtWDcKA Foto: www.youtube.com

8. Na zvýraznenie chuti použi kečup, ak máš rád, môže byť aj štipľavý.

Horizon33_2015-9-7_12-54-56
https://www.youtube.com/watch?v=mAhhgtWDcKA Foto: www.youtube.com

9. Posyp nastrúhaným syrom.

Horizon33_2015-9-7_12-55-10
https://www.youtube.com/watch?v=mAhhgtWDcKA Foto: www.youtube.com

10. Daj piecť na 20 minút a 230 stupňov

Horizon33_2015-9-7_12-56-50
https://www.youtube.com/watch?v=mAhhgtWDcKA Foto: www.youtube.com

11. Ta dá! Chutí to ešte lepšie, ako to vyzerá!

Horizon33_2015-9-7_12-57-16
https://www.youtube.com/watch?v=mAhhgtWDcKA Foto: www.youtube.com

Ak rád experimentuješ, toto je to pravé pre teba!

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom