Pomaly ale isto sa začína otepľovať a v obchodoch nájdeš aj také ovocie, na ktoré sa tešíš celý rok. K tým najobľúbenejším patria jednoznačne jahody. Ak si milovníkom sladkostí, máme pre teba jeden chutný a ľahký tip, ktorý musíš vyskúšať, keď ťa najbližšie prepadne chuť na sladké.
Najskôr si jahody dôkladne umy a následne z nich časť odkroj, presne tak ako to je na obrázku:

Takto pripravené jahody si poukladaj na prázdne balenie od vajíčok (budú dobre držať a nezošmyknú sa)

Priprav si roztopenú horkú čokoládu, ktorá bude tvoriť náplň. Aby tmavej čokolády nebolo až príliš, na polevu použi bielu čokoládu. Jahody v nej namáčaj tak, aby stopka ostala suchá:

Nechaj ich na pár hodín stuhnúť v chladničke a dezert k šampanskému máš hotový!
https://www.youtube.com/watch?v=tbMLELUL05A