Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Je možné takto využiť škrupinky od vajíčok? Skúsil by si to?

12467729_1278754555485036_1146983356_n.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: newremedies.net
reklama:
reklama:

Je veľa vecí, ktoré vyhadzujeme a pritom nám dokážu ešte pomôcť. Napríklad aj škrupinky od vajíčok. Vedel si o nich toto?

V niekoľkých štúdiách bolo zistené, že sa prášok zo škrupiniek ľahko vstrebáva do ľudského tela a má viac pozitívnych účinkov na zdravie, vrátane posilnenia kostí. Pomáha telu vyrobiť zdravšie krvné bunky, znižuje cholesterol a krvný tlak. Iba pol lyžičky prášku obsahuje približne 1000 až 1500 mg vápnika alebo 90% odporúčaného denného množstva.

Ako dostaneme ľahko škrupinky do svojho tela? Najprv ich musíš 10 minút povariť ( v prípade, ak ich získaš zo surových vajíčok a nie z uvarených). Necháš ich chvíľu odležať, uschnúť a potom ich pomelieš na jemný prášok. Ten si môžeš zamiešať do ovsených vločiek, jogurtu, smoothie alebo inej obľúbenej pochúťky a zjesť.

Čo si o tom myslíš? Je to podľa teba vhodný doplnok stravy? Chcel by si to vyskúšať?

C5253014478d77952dfad543e2eff5d1.jpg
www.pinterest.comFoto: www.pinterest.com
reklama:
reklama:

K téme

Viete o niečom zaujímavom? Máte paparazi fotku? Pošlite nám tip TU

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor NikaDátum 1. januára 2016Zdroj newremedies.net © Najky.sk, iDen Media s.r.o.
reklama:
reklama:
reklama: