Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Trojfarebnej RAW torte len ťažko odoláš! Jednoduchý recept, ktorý si zamiluješ.

Horizon33_2016 1 25_13 54 46 1.png
16
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: www.youtube.com
reklama:
reklama:

Či už si fanúšikom RAW stravovania alebo by si si chcel len dopriať zdravú sladkosť, tento recept rozhodne stojí za vyskúšanie.

Budeš potrebovať:

Základ:

1 hrnček mletých mandlí

1/2 hrnčeka ďatlí

1/4 hrnčeka kakka

1 polievková lyžica kokosového oleja

Na plnku:

1 a pol hrnčeka kešu orieškov, ktoré boli minimálne 4 hodiny namočené

1/2 hrnčeka sladidla podľa chuti (med, sirup z agáve alebo javorový sirup)

5 polievkových lyžíc citrónovej šťavy

1/2 hrnčeka kokosového oleja

štipku soli

1 polievková lyžica vanilkového esencie

Túto zmes rozdelíš na tri časti. Do jednej pridáš:

1/4 kakaa

1 polievková lyžica sladidla podľa chuti

1 polievková lyžica roztopeného kokosového oleja

A do druhej dáš:

1 hrnček mrazených jahôd

Postup:

Priprav si najskôr korpus. Ďatle, mandle a kakao vlož do mixéra a poriadne rozmixuj. Pridaj kokosový olej a miešaj ďalej, až kým nevznikne hustá zmes. „Cesto“ vlož do menšej okrúhlej formy, ideálne s priemerom okolo 15 centimetrov a poriadne ho do formy natlač.

Horizon33_2016 1 25_13 46 32.png
www.youtube.comFoto: www.youtube.com

Teraz priprav plnku. Všetky ingrediencie na základnú plnku daj do mixéra a dohladka rozmiešaj.

Horizon33_2016 1 25_13 50 38.png
www.youtube.comFoto: www.youtube.com

Do jednej časti primiešaj ingrediencie s jahodami a do druhej s kakaom.

Horizon33_2016 1 25_13 51 52.png
www.youtube.comFoto: www.imgur.com

Na „cesto“ rozotri kakaovú časť a vlož formu na 15 minút do mrazničky. Takto to zopakuj aj s ďalšími vrstvami.

Horizon33_2016 1 25_13 53 55.png
Foto: www.imgur.com

Ak máš chuť, môžeš potom tortu ozdobiť čokoládovou polevou. Ak nie, nechaj ju niekoľko hodín, najlepšie však celú noc, v mrazničke. 15 minút pred servírovaním vyber.

Horizon33_2016 1 25_13 54 58.png
www.youtube.comFoto: www.youtube.com

Pozri si postup aj vo videu:

reklama:
reklama:

K téme

Viete o niečom zaujímavom? Máte paparazi fotku? Pošlite nám tip TU

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor PejaDátum 25. januára 2016Zdroj www.youtube.com © Najky.sk, iDen Media s.r.o.
K téme
reklama:
reklama:
reklama: