Vieš, na čo všetko môžeš využiť 4 giga dát? Možností je toľko, že sa ti z nich zatočí hlava.

Zdieľať
Playful mood.

Mnohí z nás si už ani nevedia predstaviť, že by v telefóne nemali mobilný internet. Pozrieť si maily, spojiť sa s priateľmi cez Facebook či len tak surfovať na webe je luxus, ktorý si teraz môže dopriať každý, aj ty. :-)

4 GB dát sa dajú využiť toľkými spôsobmi, že sa ti z toho zatočí hlava. Vedel si, že by si s takýmto balíkom dát mohol stráviť viac ako osem dní nonstop na Facebooku, 176 hodín surfovať na webe či si vypočuť 1 000 piesní cez Spotify? Zaujalo ťa to? Potom je táto ponuka určená práve pre teba.

Muz_telefon_pixabay.com_.jpg
pixabay.com

Všetci zákazníci spoločnosti 4ka, ktorí si do konca júna zakúpia predplatnú SIM kartu Moja 4ka alebo si prenesú telefónne číslo od iného operátora cez e-shop www.4ka.sk dostanú na privítanie 4 GB balík dát vo vlastnej sieti 4ky. Po prejdení do novej siete by si mohol počas štyroch mesiacov pozerať videá na YouTube, posielať odkazy cez WhatsApp alebo cestovať a 68 hodín pri tom používať Google Maps.

Baba_telefon_pixabay 2.jpg
pixabay.com

A to nie je všetko, za minútu telefonovania a jednu SMS zaplatíš iba 4 centy. Keď uvítací balíček minieš, môžeš si zakúpiť 4G GIGA za euro a 1 GB dát na 30 dní vo vlastnej sieti 4ky alebo dátový balík 4G GIGA PLUS, s ktorým môžem za 4 eurá svoj 1 GB dát minúť nielen v sieti 4ky, ale aj v národnom roamingu.

Na čo ešte čakáš? :-)

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom