Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Namäkko či natvrdo? Perfektný návod na to, ako si dokonale uvariť vajce podľa chuti.

Vajca.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
brightside.me
reklama:
reklama:

Pripraviť si doma ideálne varené vajíčka je niekedy ťažšie, ako sa môže dať. Niekedy máme chuť na poriadne uvarené vajíčka, inokedy na takzvanú „sopľačku“. A nie vždy nám z vajíčok vznikne to, čo chceme.

Stane sa, že máme chuť na poriadne uvarené vajíčko, no namiesto toho po odstránení škrupinky objavíme roztečený žĺtok. A niekedy máme pocit, že uvariť vajce podľa svojich predstáv je hotové umenie.

Problém je totiž v tom, že vajce obsahuje dve zložky – žĺtko a bielko. No a pre každé je iná ideálna teplota, pri ktorej sa uvaria. Americký šéfkuchár preto vytvoril takúto tabuľku.

https://brightside.me/creativity-cooking/the-perfect-way-to-boil-an-egg-according-to-science-112605/
brightside.me
reklama:
reklama:

K téme

Viete o niečom zaujímavom? Máte paparazi fotku? Pošlite nám tip TU

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor PejaDátum 14. októbra 2016Zdroj brightside.me © NAJKY.sk, iDen Media s.r.o.
reklama:
reklama:
reklama: