Aj vám sa stalo, že ste museli tvrdý chlieb vyhodiť? Odteraz to už neurobíte!
Super trik, ako zavrieť sáčik aj bez klipov, či gumičiek!
V dnešnej dobe si už môžeme kúpiť alebo sami upiecť rôzne druhy chlebov. A dokonca aj bez múky. Je to veľké plus pre tých, ktorí nemôžu konzumovať lepok. Ak si ho chcete upiecť sami, takýto recept určite nájdete na internete.
V obľube sú tiež chutné sladké verzie tohto pečiva. Napríklad skvelý čokoládový cuketový chlebík si môžete upiecť podľa receptu v našom ďalšom článku. Neváhajte a pripravte si ho aj vy. Veď čo je lepšie, ako pravý domáci chlieb?
Čo s tvrdým chlebom?
Určite sa aj vám už niekedy stalo, že ste mali chuť na chlieb vo vajci. Prišli ste do kuchyne a tam vás čakal na stole alebo na linke tvrdý chleba. Buď časom alebo nechtiac stvrdol, keď nebol dobre zabalený. S takým chlebom toho už veľa nenarobíme, však? Omyl, odteraz ho už nevyhodíte. Tu je super trik, s ktorým ho premeníte na čerstvé pečivo.
Rýchla mňamka na večeru alebo aj na obed! Priprav si ju aj ty!
Stačí, ak tvrdý chleba opláchnete trochu vodou a zabalíte ho do alobalu. Následne dáte do rúry na 200°C na 15 minút. Alobal dáte dolu a ešte vložíte chlieb naspäť na 10 minút. Vyberiete a teraz bude ako čerstvý. Skôr, ako sa rozhodnete nabudúce tvrdý chleba vyhodiť, vyskúšajte tento postup ?