Súčasťou jeho jedálnička sú fretky, mačky, psi, hraboši či jazvec a napriek tomu, že takéto mäso strašne smrtí, Arthur ho konzumuje.
Vraj ho stačí na 4 dni namočiť do tečúcej vody a nepríjemný zápach sa stratí.
Tejto gastronómii sa Brit venuje už od roku 1976, keď začal žiť so svojou mačkou.
Nemusel tak zháňať jedlo pre svoju rodinu a začal si domov nosiť prejdené zvieratá.
Tie sa naučil upravovať tak, že si dnes na nich vyslovene pochutnáva a aby využil skutočne všetko, zachovalejšie kusy zvierat vypreparuje.
Podľa Arthura ľudia ani len netušia, o aké gurmánske zážitky prichádzajú, keď jedávajú len bežné druhy mäsa.
Video je ale pekne nechutné:
Prečítaj si aj o ďalších kuriozitách na NAJKY: TU