Jednoduchý recept na čokoládovo-arašidové šuhajdy z 3 prísad

Zdieľať
Horizon33_2015 12 18_10 27 57.png

Šuhajdy patria k obľúbeným nepečeným sladkostiam a mnohí z nás ich pripravujeme aj na Vianoce. Čo tak tento recept trošku obmeniť a vyskúšať arašidové maslo?

Na tento recept budete potrebovať:

120 g bielej čokolády

1/2 šálky krémového arašidového masla

350 gramov kvalitnej tmavej čokolády

Ako na to?

Nalámte si bielu čokoládu do misky, pridajte arašidové maslo a zmes dajte rozpustiť do mikrovlnky. Rozpustiť ju môžete aj nad parou, ale v mikrovlnke je to rýchlejšie.

Horizon33_2015 12 18_10 24 52.png
www.youtube.comFoto: www.imgur.com

Mala by vzniknúť takáto hladká zmes

Horizon33_2015 12 18_10 25 4.png
www.youtube.comFoto: www.youtube.com

Do druhej misky si dajte tmavú čokoládu a tiež ju daj rozpustiť

Horizon33_2015 12 18_10 25 31.png
www.youtube.comFoto: www.imgur.com

Do papierových košíčkov nalejte na dno tmavú čokoládu.

Horizon33_2015 12 18_10 25 43.png
www.youtube.comFoto: www.imgur.com

Keď trochu stuhne, pridajte arašidovú zmes

Horizon33_2015 12 18_10 26 12.png
www.youtube.comFoto: www.imgur.com

Potom dajte poslednú vrstvu tmavej čokolády a nechajte niekoľko hodín stuhnúť

Horizon33_2015 12 18_10 26 36.png
www.youtube.comFoto: www.youtube.com

Pozrite si postup aj vo videu:

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom