Šuhajdy patria k obľúbeným nepečeným sladkostiam a mnohí z nás ich pripravujeme aj na Vianoce. Čo tak tento recept trošku obmeniť a vyskúšať arašidové maslo?
Na tento recept budete potrebovať:
120 g bielej čokolády
1/2 šálky krémového arašidového masla
350 gramov kvalitnej tmavej čokolády
Ako na to?
Nalámte si bielu čokoládu do misky, pridajte arašidové maslo a zmes dajte rozpustiť do mikrovlnky. Rozpustiť ju môžete aj nad parou, ale v mikrovlnke je to rýchlejšie.

Mala by vzniknúť takáto hladká zmes

Do druhej misky si dajte tmavú čokoládu a tiež ju daj rozpustiť

Do papierových košíčkov nalejte na dno tmavú čokoládu.

Keď trochu stuhne, pridajte arašidovú zmes

Potom dajte poslednú vrstvu tmavej čokolády a nechajte niekoľko hodín stuhnúť
