Vianoce v exotike? YouTuberka Lucka si vie predstaviť aj iné ako tradičné sviatky

Zdieľať
Lucka a Vianoce

Lucka už pripravovala pre fanúšikov okrem vianočnej súťaže aj medovníčky, vybrala niekoľko tipov na darčeky, ktoré si môžete sami vyrobiť a dnes má pripravený Christmas tag, v ktorom odpovie na všetky otázky, ktoré sa týkajú Vianoc a toho, ako ich prežíva. 

Hneď prvá otázka sa týkala darčekov a toho, aký najhorší Lucka dostala. Ako priznala, dostáva iba pekné darčeky resp. ju poteší všetko, aj akákoľvek maličkosť. To je nádherné a presne tak by to mal brať každý. Vianoce totiž nie sú o tom, že si dávame drahé dary, ale že sa celá rodina stretne a prežíva tie najkrajšie chvíle v roku spoločne.

Horizon33_2015 12 17_14 15 6.png
https://www.instagram.com/p/-6ayKLS-sO/?taken-by=gogomantv Foto: www.instagram.com

Poteší ju už len to, keď si na ňu niekto spomenie a naopak ju veľmi celkom zarmúti, keď si jej blízke okolie, alebo dôležitý človek nespomenie. Ale to sa zrejme ešte nestalo a dúfame, že ani nestane :)

Jedlo, rodina, alebo darčeky? Na čo sa Lucka teší počas Vianoc najviac? Samozrejme, že na darčeky sa už neteší tak veľmi, ako keď bola malá, no stále ju potešia. Iné je to s obdarovávaním. Darčeky už radšej dáva, ako dostáva :)

Horizon33_2015 12 17_14 48 36.png
https://www.youtube.com/watch?v=mq7Bx6MMC9A Foto: www.youtube.com

Ako si Lucka predstavuje ideálne Vianoce? Lucka sníva o tom, že raz s celou rodinou prežijú sviatky mimo domova, niekde ďaleko v zahraničí, napr. aj pri mori. Nuž, tento rok im to už zrejme nevýjde, ale ten budúci možno áno :)

Merry christmas.jpg
http://www.indian-ocean.com/wp-content/uploads/2014/11/merry-christmas.jpg Foto: www.indian-ocean.com

Odpoveď na otázku, kedy sa dozvedela, že darčeky nenosí Ježiško ťa dosť pobaví, pretože Lucka žila dosť dlhú dobu v tom, že niekto taký skutočne existuje. Lucka jednoducho stále verila  :-)

Horizon33_2015 12 17_15 16 2.png
https://www.youtube.com/watch?v=mq7Bx6MMC9A Foto: www.youtube.com

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom