Môžu takíto ľudia existovať? :D YouTuberka Lady Zika ti ich predstaví!

Zdieľať
Horizon33_2016 2 27_22 44 33.jpg

Už ste sa zamýšľali nad tým, akí zaujímaví alebo zvláštni ľudia žijú na tomto svete? Ak nie, tak YouTuberka Lady Zika vám to priblíži. V novom videu sa zaoberala zaujímavou témou: Takí ľudia existujú? 

V úvode nového videa vtipne načrtne príhodu, ktorá sa jej stala v autobuse. Následne sa detailne zaoberala rôznymi typmi ľudí. Určite sa po jeho skončení zamyslíš nad tým, že po svete chodia naozaj zvláštne tvory… :-D

Horizon33_2016 2 27_22 43 59.png
https://www.youtube.com/watch?v=0DBlP2SWkhw Foto: www.youtube.com

Naozaj existujú takíto ľudia?

YouTuberka Lady Zika má aj jednu veľmi smutnú novinku – postaral sa o to zika vírus. Zika vírus sa začína šíriť už vo viacerých krajinách. Zika sa nachádza dokonca aj na Slovensku. Nie je to však vírus, ale Youtuberka, ktorá šíri dobrú náladu. Poznáte ten pocit, keď pomenujú niečo presne tak, ako sa voláte vy?

Horizon33_2016 2 27_22 48 19.png
https://www.youtube.com/watch?v=epHlc_coA70 Foto: www.youtube.com

Možno áno, možno nie. Zika takýto pocit pozná, pretože zika vírus je známy už aj v Európe. Natočila dokonca o tom aj video, kde vysvetľuje, že ona nemôže za to, že vírus pomenovali presne podľa jej prezývky. Taktiež vraví o tom, ako jej začalo chodiť veľmi veľa správ, že sa vyskytuje v televízii či v článkoch na internete. Ako sa k tomu vyjadrila si už môžete pozrieť sami.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom