Podarilo sa bezpečnostnej kamere v obchode zachytiť vyčíňanie poltergeista?

Zdieľať
Storepoltergeist.jpg
Foto: youtu.be

Video, ktoré vzniklo v obchodíku v New Hampshire , podľa všetkého ukazuje vyčíňanie poltergeista. Paranormálnu aktivitu sa podarilo zachytiť bezpečnostnej kamere.

Video vzniklo v obchode Ellacoya Country a je na ňom jasne vidieť, ako sa z ničoho nič zdvihol sklenený vrchnák, ktorým sa prikrývajú torty, a preletel na druhú stranu pultu. Tam spadol na zem a rozbil sa.

Pracovníci obchodu sa však už dlhšie sťažovali, že majú z budovy postavenej v roku 1745, nepríjemné pocity. Manažérka obchodu prezradila, že v roku 2002, kedy obchod otvorili, raz pri pohľade von do tmy videla mužskú siluetu. Tá sa však vytratila tak rýchlo ako sa objavila.

Po incidente s lietajúcim skleneným vrchnákom sa na miesto prišlo pozrieť médium spolu s parapsychológom. Karen Tatro, ktorá je médium, sa vyjadrila, že takmer okamžite pocítila podivné vibrácie.

Podľa nej ide o ducha staršej ženy, no parapsychológ Brian Cano si tým už taký istý nebol. Nedokázal s určitosťou povedať, že na mieste bol duch a že sa tam udialo niečo mysteriózne.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom